Joomla 3.x Templates by FatCow Complaints

Testare gratuita Babes Papanicolau

Femeile din sectorul 1 își pot face gratuit testul Babeș-Papanicolau și examenul de secreție vaginală

Complexul Multifuncțional Caraiman a început campania de testare gratuită pentru Babeș- Papanicolau și pentru examentul de secreție vaginală. De aceste servicii beneficiază femeile care au domiciliul legal pe raza sectorului 1, Bucureşti.

În România, conform celui mai recent raport al Observatorului Global al Cancerului, cancerul de col uterin este al doilea tip de cancer care afectează femeile de toate vârstele, după cel mamar. În plus, țara noastră se află pe locul al doilea în Uniunea Europeană în ceea ce privește incidența bolii și pe primul loc la mortalitatea cauzată de această boală.

Totuși, cancerul de col uterin se poate diagnostica încă din stadiul incipient, când poate fi tratat complet, prin testul Babeș – Papanicolau, dacă acesta este efectuat anual. Prin acest test se pot depista celulele anormale înainte ca ele sa se transforme în celule tumorale.

De aceea, pentru a veni în sprijinul femeilor, Complexul Multifuncțional Caraiman a demarat o campanie prin care femeile care au domiciliul legal pe raza sectorului 1, Bucureşti, pot efectua gratuit atât testul de Babeș- Papanicolau, cât și examentul de secreție vaginală.

Recoltarile se fac zilnic, de luni până vineri, iar programările se pot face direct la sediul Complexului Multifuncțional Caraiman din strada Caraiman 33A, sector 1, București, sau sunând la numărul de telefon 021.2244073.

Complexul Multifuncțional Caraiman este primul centru medical deschis în România de o autoritate locală, care oferă servicii gratuite locuitorilor din sectorul 1. Printre cabinetele de care dispune centrul, se numără: ginecologie, planificare familială, oftalmologie, urologie, oncologie, stomatologie, dermatologie, radiologie, cardiologie și ORL. Pentru detalii: http://www.cmcaraiman.ro